Instagram

I Focus

En Amatör Fotografs dröm - En Blogg om Fotografering - Livet & Vardagen

En Inspirerande foto resa till Grebbestad

För exakt en vecka sedan satt man ute vid tjurpannan och väntade in solnedgången. På vägen till Grebbestad stannade vi till utanför Vargön och fotade lite vid vatten fallet "Brudslöjan" 

Det visade sig var ganska svårt då vatten dimman slog emot en så både en själv och utrustning vart blöta.

Nedströms gick det bättre

Färden fortsatte sedan mot Grebbestad, Bilden nedan är för övrigt tagen med min nya lilla rese kompis Canon S 100 och jag måste säga att jag är imponerad av dess kraft !

Vi styrde kosan ut till tjurpannan för att hinna med solnedgången

En helt underbar plats som jag kommer återvända till. Det blev många bilder på denna 4 dagars resa och en del andra lär dyka upp här på fotosidan.

Vi hörs!Added 2012-10-11 18:21 | Permalink | Comments (4) | Comment

Väntar med spänning på ett paket

Efter en mycket inspirerande foto resa förra veckan till Grebbestad med omnejd beställdes igår ett nytt objektiv. Solnedgångarna vid tjurpannan var fantastiska, Likaså trippen vi gjorde till Älgafallet vid norska gränsen. Vi stannade oxå både tur o retur vid brudslöjan utanför vargön. Som ni hör är det mycket natur foto. Därför beställde jag igår ett Nikon 10-24. I dag använder jag mig mest av ett Sigma 17-70 2,8 -4,0 vilket i sig är ett fantastikt objektiv värt varenda krona. Men under denna resa med mycket fina kustlandskap kände jag att jag vill ha mer vidvinkel. Om köpet blir lyckat återkommer jag med, Återkommer oxå med bilder från denna resa. En del tagna med min systemkamera andra med den fantastiska lilla S 100 från canon.

/SimonAdded 2012-10-11 07:12 | Permalink | Comments (2) | Comment